Autoramo | Tel: +31 (0)251-224 708
Parallelweg 128 K | 1948 NN Beverwijk  

Garage Beverwijk Header

Garage Beverwijk

Garage van AutoramoDe garage van Autoramo in Beverwijk is hypermodern en voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Bij Autoramo hebben wij bewust gekozen om te investeren in de nieuwste technieken, omdat het verschil in kwaliteit beduidend is. Bent u bijvoorbeeld bekend met 3D uitlijnen? Ook beschikken wij over de apparatuur en de kennis om alle merken auto’s te onderhouden en repareren. Wij kunnen zelfs voor u gratis een diagnose stellen.  Op al onze leveranties en werkzaamheden geven wij 1 jaar garantie en een gratis leenauto.

Wachtruimte van AutoramoWachtruimte

Wilt u liever wachten wanneer uw auto bijvoorbeeld APK gekeurd wordt in onze garage? Dat is geen enkel probleem bij Autoramo in Beverwijk. Onze wachtruimte is van alle gemakken voorzien. Neemt u een lekker kopje koffie uit ons Nespresso apparaat. U kunt ook gratis gebruik maken van onze WIFI verbinding of even rustig televisie kijken.

Op onze website vindt u verder meer informatie over de volgende werkzaamheden in onze garage:

100% Prijsgarantie

Autoramo in Beverwijk investeert in kwaliteit en technologie en u zult zelf het verschil merken. Ook krijgt u bij ons altijd een prijsopgave vooraf, en wij houden ons 100% aan de afgesproken prijs. Ook als deze kosten hoger blijken te zijn! Mochten wij andere problemen tegenkomen, dan zullen wij deze extra kosten voorafgaand het repareren met u bespreken.

Online Afspraak Maken

Maak gemakkelijk een online afspraak bij Autoramo.

Maak afspraak »

Vooraf Prijsopgave

Wat kosten de werkzaamheden aan uw auto bij Autoramo.

Neem contact op »

Contactinformatie

Autoramo
Tel: 0251 224708
Mob: 0614 196278
E-mail:  info@autoramo.nl

Adres:
Parallelweg 128K
1948 NN BEVERWIJK

Openingstijden Autoramo:

Maandag t/m Vrijdag:
7:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag:
9:00 t/m 16:00 uur

Contact »

© 2013 Autoramo, CMS By: WDG.P

.