Autoramo | Tel: +31 (0)251-224 708
Parallelweg 128 K | 1948 NN Beverwijk  

Garage Beverwijk Header

Auto Onderhoud & Reparatie Beverwijk

Bij Autoramo in Beverwijk bieden wij auto onderhoud en reparatie voor alle merken auto’s. Wist u dat wanneer uw auto nog resterende fabrieksgarantie heeft, wij deze ook voor u kunnen onderhouden? Door de nieuwe richtlijnen, heeft u als consument namelijk keuzevrijheid en behoudt u dus fabrieksgarantie.

Gratis Diagnose Stellen

Onderhoud Beverwijk - Gratis DiagnoseAuto's worden steeds geavanceerder en zijn voorzien van complexe elektronica. Gelukkig maakt dit auto's schoner, zuiniger, comfortabelere en veiliger, maar helaas ook storingsgevoeliger. Bij Autoramo in Beverwijk beschikken wij over juiste hoogwaardige meetapparatuur en kennis. Als service stellen wij voor u gratis een diagnose.

Gratis Remmentest

De remmen zijn natuurlijk één van de belangrijkste onderdelen van uw auto die bijdragen aan uw veiligheid. Het is daarom belangrijk deze regelmatig te testen, zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan en wellicht dure reparaties kan voorkomen. Autoramo in Beverwijk voert gratis een remmentest uit en u krijgt vrijblijvend professioneel advies.

Onderhoud Beverwijk - Gratis RemmentestBij Autoramo in Beverwijk bieden wij alles op het gebied van auto onderhoud en reparatie. Dit betekent onder andere:

Onderhoud Beverwijk Schadeherstel Schadeherstel Bemiddeling

Autoramo in Beverwijk heeft een extensief netwerk en wanneer u op zoek bent naar een schadeherstelbedrijf, bemiddelen wij graag. Dit zien wij puur als een extra service voor u. Daar hoeft u niets voor te betalen, maar het is wel zo handig!

Voor al het auto onderhoud dat wij in Beverwijk verrichten, krijgt u voorafgaand een prijsopgaaf. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Autoramo heeft extra lange openingstijden voor uw gemak en wanneer u liever wilt wachten wanneer uw auto voor onderhoud in de garage is, neem dan plaats in onze luxe wachtruimte. 

Online Afspraak Maken

Maak gemakkelijk een online afspraak bij Autoramo.

Maak afspraak »

Vooraf Prijsopgave

Wat kosten de werkzaamheden aan uw auto bij Autoramo.

Neem contact op »

Contactinformatie

Autoramo
Tel: 0251 224708
Mob: 0614 196278
E-mail:  info@autoramo.nl

Adres:
Parallelweg 128K
1948 NN BEVERWIJK

Openingstijden Autoramo:

Maandag t/m Vrijdag:
7:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag:
9:00 t/m 16:00 uur

Contact »
.