Autoramo | Tel: +31 (0)251-224 708
Parallelweg 128 K | 1948 NN Beverwijk  

Garage Beverwijk Header

Over Ons

Autoramo in Beverwijk is een nieuwe garage maar met jarenlange ervaring. Onze hoofdmonteur bijvoorbeeld heeft meer dan 20 jaar ervaring! Autoramo investeert in kwaliteit en technologie.

Wij zijn Autoramo gestart, omdat wij passie hebben voor de autobranche. De ambitie om eigen ondernemer te zijn, kriebelde. Nu in 2012 is onze droom werkelijkheid geworden, Autoramo is een feit.

Concurrentie is groot onder de garagebedrijven, wat heeft geleid tot nare ontwikkelingen. Zo komt de consument vaak voor verrassingen te staan, omdat er ineens extra kosten op de factuur bijkomen. Hier nemen wij bij Autoramo afstand van. Een garagebedrijf bedient zijn klanten en zonder deze klanten heb je geen bestaansrecht. Wij zijn onze klanten daarom dankbaar en dat uiten wij. Ons motto '100% prijsgarantie' wordt altijd gewaardeerd. Het komt inderdaad voor, dat wij meer kosten maken dan wij voorafgaand hadden gepland en wij berekenen dat niet door. Wij houden ons aan de afgesproken prijs, dat is wel zo eerlijk.

Bij Autoramo hebben wij gekozen om te investeren in nieuwe technologische ontwikkelingen en onze garage is voorzien van het beste apparatuur op het gebied van auto onderhoud. Het 3D uitlijnen met 10 camera's is daar een goed voorbeeld van. Wij willen het beste bieden voor onze klanten en dat uit zich zelfs in de wachtruimte. Daar vindt u bijvoorbeeld een Nespresso apparaat voor de heerlijkste koffies.

Kom langs bij Autoramo en merk het verschil. Wij verwelkomen u graag!

Autoramo Garagebedrijf

Online Afspraak Maken

Maak gemakkelijk een online afspraak bij Autoramo.

Maak afspraak »

Vooraf Prijsopgave

Wat kosten de werkzaamheden aan uw auto bij Autoramo.

Neem contact op »

Contactinformatie

Autoramo
Tel: 0251 224708
Mob: 0614 196278
E-mail:  info@autoramo.nl

Adres:
Parallelweg 128K
1948 NN BEVERWIJK

Openingstijden Autoramo:

Maandag t/m Vrijdag:
7:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag:
9:00 t/m 16:00 uur

Contact »

© 2013 Autoramo, CMS By: WDG.P

.