Autoramo | Tel: +31 (0)251-224 708
Parallelweg 128 K | 1948 NN Beverwijk  

Garage Beverwijk Header

3D Uitlijnen Beverwijk

Autoramo in Beverwijk investeert in kwaliteit en technologie en bieden u daarom 3D uitlijnen. 3D uitlijnen is nauwkeuriger en kostenbesparend voor u. Het voordeel van 3D uitlijnen is dat de auto niet meer omhoog geheft hoeft te worden, wat resulteert in een snellere service aan u. Kortom, wie echt topkwaliteit wil kiest voor 3D uitlijnen.

3d Uitlijnen Beverwijk3D Uitlijnen met 10 camera's

Autoramo beschikt over het nieuwe 3D uitlijnsysteem. Waar voorheen nog traditionele meetkoppen gebruikt werden, maken wij gebruik van 10 hoge resolutiecamera’s en targets. Dit is de meest geavanceerde manier van uitlijnen. Het uitlijnen kan vervolgens uiterst secuur en snel gebeuren.

Wat is uitlijnen?

Bij het uitlijnen van een auto wordt de wielophanging weer afgesteld op de fabrieksinstellingen. Wanneer uw auto bijvoorbeeld naar één kant trekt, moet uw auto waarschijnlijk worden uitgelijnd. Toch nog even verward wat uitlijnen precies is en wat nu precies het verschil tussen balanceren en uitlijnen is? Lees meer op onze pagina balanceren vs uitlijnen.

3d Uitlijnen Beverwijk ImageWaarom uitlijnen?

Wacht niet te lang met uitlijnen.  Niet alleen merkt u het in het rijcomfort van uw auto, wanneer deze niet goed is uitgelijnd. Een niet goed uitgelijnde auto, versnelt ook bandenslijtage. Daarnaast zult u zien dat wanneer wij bij Autoramo in Beverwijk uw auto uitlijnen, uw brandstofverbruik omlaag gaat.

Voor al het auto onderhoud dat wij in Beverwijk verrichten, krijgt u voorafgaand een prijsopgaaf. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Autoramo heeft extra lange openingstijden voor uw gemak en wanneer u liever wilt wachten wanneer uw auto voor onderhoud in de garage is, neem dan plaats in onze luxe wachtruimte.

Online Afspraak Maken

Maak gemakkelijk een online afspraak bij Autoramo.

Maak afspraak »

Vooraf Prijsopgave

Wat kosten de werkzaamheden aan uw auto bij Autoramo.

Neem contact op »

Contactinformatie

Autoramo
Tel: 0251 224708
Mob: 0614 196278
E-mail:  info@autoramo.nl

Adres:
Parallelweg 128K
1948 NN BEVERWIJK

Openingstijden Autoramo:

Maandag t/m Vrijdag:
7:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag:
9:00 t/m 16:00 uur

Contact »
.